کیک ها تا حد زیادی به هوای موجود برای خمیر شدن بستگی دارند

کیک اسفنجی و طرز تهیه کیک ساده وانیلی در قابلمه غذای فرشته نمونه هایی از مخلوط های کوتاه نشده هستند. این کیک ها تا حد زیادی به هوای موجود برای خمیر شدن بستگی دارند و، مگر اینکه از دستور العمل های اصلاح شده استفاده شود، عوامل شیمیایی غیر ضروری هستند، هوای کافی برای تولید یک محصول سبک که با هم زدن تخم مرغ ها ترکیب می شود.

در شومیز یقه کراواتی غذای فرشته فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می شود که با خامه تارتار زده شده است که اسیدی است و تمایل به تثبیت کف سفیده تخم مرغ دارد. سپس آرد، شکر و نمک مخلوط شده را به آرامی در هم می زنیم و طعم دهنده مورد نظر را اضافه می کنیم. مقداری از شکر را می توان با سفیده تخم مرغ هم زد.

هنگام تهیه قهوه برای لاغری شکم و پهلو اسفنجی، دو روش امکان پذیر است: در روش اول، تخم مرغ های جدا نشده را با شکر و هر طعم دهنده ای هم می زنیم و سپس آرد الک شده را برش می دهیم و در این مخلوط غلیظ و سبک می چینیم. در مرحله دوم، زرده تخم مرغ را با آبلیمو و تمام یا قسمتی از شکر می زنیم و سفیده ها را جداگانه با مقداری شکر یا بدون آن می زنیم، آرد و نمک را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و کل آن را با هم مخلوط می کنیم.

با سفیدهای کتک خورده دمای پخت اندازه لباس بافتنی نوزاد های کوتاه نشده از 300 تا 450 درجه فارنهایت (149 تا 232 درجه سانتیگراد) متغیر است، که دماهای بالاتر برای محصولات نازک مانند رول های سوئیسی استفاده می شود. آرد کیک یا آرد شیرینی کیک‌های سبک‌تر، دانه‌ریزتر و لطیف‌تر از آردهای قوی‌تر است که برای تهیه نان استفاده می‌شود.

  • منابع:
    1. cake

  • تبلیغات: 
    1. آشنایی با چند نوشیدنی که برای صبح زود مناسب است!
    2. تولید روشویی با ضایعات پلاستیکی!
    3. آیا با مصرف یک گرم پودر هسته خرما از طریق دماغ می توان آینده را دید؟!
    4. انبار کولر که در آتش سوزی سالم ماند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.